??????? – ł????? ??????ą ?????????? ?
Klemens to około 6 – letni chłopak, który nie jest w stanie zasłonić swojej „łobuzerskiej” natury, bo ma ją wymalowane na pyszczku i żaden retusz jej nie ukryje ?. Jest psiakiem, który nie ignoruje rzuconej mu rękawicy i przystępuje do ataku, przez co jego mordka jest nieco krzywa i usłana najróżniejszymi bliznami. Zapewniamy więc, że w nowym domu nie zaakceptuje żadnego psiaka i chociaż na początku może go tolerować, z biegiem czasu dojdzie do konfliktu. Jeśli chodzi o suczki, margines tolerancji jest znacznie szerszy i skory jest do większych ustępstw. ?
Jaki jest Klemens dla ludzi? Cudowny, ciepły i czuły. Nie ma w nim cienia agresji, a wręcz dostrzec można ogromną miłość i zaufanie do opiekuna. Lubi się przytulać i spędzać każdą chwilę u naszego boku.
Chwila nieuwagi, a już jego gibki i szybki jak błyskawica język wędruje po naszych twarzach ??
Na spacerach to czysta energia, która wymaga silnej ręki ?Zdecydowanie odradzamy dom, gdzie mógłby beztrosko biegać po podwórku. Dla Klemensa nie ma zbyt wysokiego ogrodzenia, którego nie da się przeskoczyć. Sztukę wdrapywania się opanował perfekcyjnie.
Uwielbia zabawy piłką, a idealną rozrywką są „świeżaki”’ które z pasją nasz Klemensik rozkłada na części ???
Może do urody Klemensa można by się „przyczepić”, ale tą nieprzeciętną mordkę rekompensuje wspaniałym charakterem. Wierzymy, że szybko znajdzie dom i ukochanych opiekunów. Jest cudowny, kochany i bardzo, ale to bardzo sympatyczny ???
Zapraszamy na spacer zapoznawczy
Biuro Adopcyjne ? ??? ??? ???