?????? – ?????ś ??????? ?? ??ó? ????ó?, ???ś ????????? ???? ? ???????? ????????? ?? ż????.
Burger to niespełna roczny psiak, który jeszcze mało wie o świecie, lecz bardzo pragnie go lepiej poznać. Psiak mimo swojego, dość nieudanego, szczenięcego okresu dorastania, jest niesamowicie łagodny wobec ludzi i innych psów. Większość swoich dni spędzał na bieganiu luzem po okolicy, a gdy wracał do „domu”, był zapinany na łańcuch, przykuty do budy… Jego pan, choć bardzo go kochał, wiedział, że nie jest w stanie zapewnić mu lepszego życia. Chłopak jest bardzo delikatny, ciekawość pcha go w ramiona człowieka, jednak z dużą dozą ostrożności. Psiak bardzo grzecznie chodzi na spacery. Nie ciągnie na smyczy i trzyma się blisko opiekuna. Stresują go głośne dźwięki i ruch uliczny, chociaż bardzo szybko robi postępy. Przy regularnych spacerach, szybko pojmie, że nie dzieje się nic złego. Przy jego łagodnej naturze najlepiej czułby się w spokojnej okolicy, jednak nie wykluczamy zamieszkania w wielkim mieście, przy czym potrzebne będzie więcej pracy nad jego lękliwością. Dla Burgera potrzebna będzie duża ilość cierpliwości i delikatności. Choć kawał z niego chłopaka, jest niesamowicie wrażliwy i potrzebuje łagodnej ręki, kogoś, kto zrozumie jego obawy i pozwoli na nowo poznać świat.
Zapewniamy opieke behawiorysty w pierwszych tygodniach po adopcji.
Biuro adopcyjne: 781 555 441