????? ????? ?? ?????? ? ?????? ?????????? ??
Milan to wesoły, około 2 letni psiak. Jest przystojny, bardzo energiczny i niewielkich rozmiarów. Jednak w tym małym ciałku drzemie odważny przywódca stada, który nie da sobie w kaszę dmuchać! Milan starannie dobiera członków watahy, nie każdy pies jest mile widziany w jego towarzystwie. Jasno pokazuje niezadowolenie, gdy inny psiak próbuje podejść do jego miski lub odebrać jego porcję głasków od człowieka. Jeśli Milan miałby mieć w nowym domu rodzeństwo, potrzebne będą wspólne spacery zapoznawcze. ??
Względem człowieka Milanek jest uległy, zawsze chętny do miziania i wspólnego spędzania czasu. Towarzystwo ludzi jest dla niego bardzo ważne. Zabiega o uwagę i nieraz przegania kolegów, bo chce być w centrum naszej uwagi. ?
Chętnie wychodzi na spacery, chociaż chodzenie na smyczy nie należy do jego mocnych stron. W nowym domu, przy zapewnionej odpowiedniej ilości spacerów i aktywności, napewno wyciszy się, a chodzenie na smyczy nie będzie już żadnym wysiłkiem. Póki co każde wyjście z boksu to wielkie euforia i chęć poznaniia jak najwięcej i jak najszybciej. Przy wybieganiu swojej emocji Milanek dużo łatwiej skupia się na samym spacerze, ale też na sobie, która z nim idzie.
Milan to fajny piesek, który już prawie rok czeka na dom. Mamy nadzieję, że to się niedługo zmieni i chłopak zamieszka z jakąś cudowną i sympatyczną rodzinką ?
Zapraszamy na poznanie go osobiście!
Biuro adopcyjne: 781 555 441