VENOM – PIES NA MEDAL SZUKA DOMU

Venom chociaż imię budzi skojarzenie z pewnym filmem, to co łączy go z ową fikcyjną postacią, to szeroki uśmiech, który zazwyczaj z jego pyszczka nie schodzi. 😁

Nasz Venom to dusza towarzystwa, który zawsze jest w dobrym humorze i zawsze wstaje prawą łapą. Mało tego ma dar zarażania swoim optymizmem i energią wszystkich dookoła Jest psem, który doskonale odnajdzie się w dużej rodzinie, bo im więcej jest ludzi wokół niego, tym jest szczęśliwszy. Gdy pojawiamy się w jego pobliżu, od razu nas zaczepia, prosząc o chociaż chwilę uwagi. Głaskanie i drapanie to przyjemności, które Venom w każdej ilości i o każdej porze przyjmie.

Z innymi psami ma pozytywny kontakt i to nawet takimi wybrednymi przy doborze towarzyszy, co tylko potwierdza to, że wszystkim udziela się pozytywne nastawienie Venoma. ☺️

Uwielbia wychodzić na spacery i dlatego zawsze pojawia się u niego ekscytacja. Radość go wprost roznosi, wiec koniecznie najpierw musi z siebie wyrzucić emocje , a dopiero potem skupia się na zwiedzanym terenie. Venom to aktywny piesek i potrzebuje aktywnych opiekunów, którzy zapewnia mu odpowiednią dawkę ruchu.🐶🐶

Zapraszamy na spacer zapoznawczy.

Biuro adopcyjne 781 555 441

Pomóż nam pomagać ♥️

Jeśli chcecie wesprzeć nasze działania, możecie wpłacić cegiełkę na nasze konto:

Nr konta 92 1140 2004 0000 3802 7800 8851

Wszystkim serdecznie dziękujemy ❤️