SPAJKI – pies, który zawsze był niczyj

Spajki został odebrany interwencyjnie ze względu na warunki w których przebywał. Razem z matką Mają i bratem Asanem, który szczęśliwie już nalazł dom, przebywały w niewielkiej szopie, gdzie miały bardzo ograniczony kontakt z człowiekiem. Dlatego właśnie Spajki jest bardzo nieśmiałym psiakiem, który do obcych ludzi podchodzi z dystansem. Na szczęście wystarczy mu okazać trochę ciepłą, by zaufał i zaakceptował nowe towarzystwo. 😍

Spajki nie zaznał w swoim życiu, co znaczy mieć dom. Jego błąkająca się i szczenna matka zamieszkała w starej prowizorycznie zabezpieczonej szopie i tam przez 4 lata zajmowała się swoim potomstwem. Na szczęście nie brakowało im ani jedzenia, ani wody, jednak w okresie największych mrozów, szopa nie zapewniała im ciepła. 😞

Spajki to sympatyczny piesek, który na początku unikał z nam kontaktu, jednak kompletnie nas zaskoczył jak pewnego dnia zaczął zabiegać o uwagę i czułości. Tak zaczęła się nasza wielka przyjaźń. 😍

Leży nam na sercu jego los i naprawdę pragniemy dla niego szczęścia. Nie zaznał prawdziwego rodzinnego ciepła i jesteśmy przekonani, że bardzo to doceni, a nowym opiekunom odda całe serce. ♥️

Na spacerach bardzo stresuje go hałas panujący w schronisku. Poza tym gwarem jest bardziej wyluzowanych, jednak i tak jest bardzo czujny. Z innymi pieskami ma pozytywne relacje, więc spokojne może zamieszkać z innym czworonogiem. 🐶🐶

Bardzo prosimy o dom dla Spajkiego, bo jest naprawdę cudownym pieskiem

Biuro adopcyjne 781 555 441