GOJA – DO POKOCHANIA NA JUZ – Edycja: w trakcie procedury adopcyjnej

Goja to niesamowita piękność, która w naszym schronisku wypatruje swojej nowej rodziny. 😍

Goja jest bardzo przyjazną suczką i chociaż na początku zdaje się być nieśmiała , w sprzyjających okolicznościach otwiera się na nowo poznane osoby i chociaż nie nie jest typem psa, który za wszelką cenę musi być w pierwszej linii po pieszczoty, nie pogardzi głaskaniem, jednak czeka spokojnie na swoją kolej. Goja jest w miarę zrównoważona i nie popada w ekscytacje. Doskonale radzi sobie z emocjami i w sytuacjach, gdy w schronisku podnosi się gwar, po prostu obserwuje, co się dzieje.☺️

Na spacerach jest ostrożna i trzyma się kroku przewodnika. Nie czuje się pewnie na obcym terenie, ale już po kilku spacerach potrafi czerpać z wyjść przyjemność. 😁

Z innymi pieskami ma pozytywne relacje i w nowym domu inny psi towarzysz nie powinien być dla niej problemem, a zawsze fajnie mieć kompana do zabawy.

Goja potrzebuje kilka dni na zaaklimatyzowanie się w nowym otoczeniu. Na pewno na początku znajomości nie będzie wylewna, bo na to potrzebuje czasu. Nowy opiekun będzie musiał zadbać o to, by czuła się komfortowo w pierwszych tygodniach po adopcji i pozwoli w swoim tempie zaufać.☺️

Zapraszamy do schroniska

Biuro adopcyjne 781 555 441

Pomóż nam pomagać ♥️