PILNIE POTRZEBNA KARMA DLA KOTÓW – Kitten oraz Adult

W imieniu naszych mruczących podopiecznych, prosimy o pomoc. Niestety jak co roku w okresie wakacyjnym przybywają do nas małe kocięta wraz z matkami, z racji że staramy się zapewnić im jak najlepsze warunki, potrzebujemy do tego odpowiedniej karmy dla ich delikatnych brzuszków. Nasze zapasy powoli się kończą, a kotów dorosłych jak i kociąt niestety przybywa….? Znacznie więcej trafia do nas kotów, a adopcji niestety nie ma zbyt wiele. Obecnie pod naszą opieką przebywa rekordowa liczba mruczków – 50 ?‼️

Jeśli chcesz wesprzeć nasze schronisko, w imieniu naszych kociaków, prosimy o zakup karmy ?❤

Linki:

Dostarczyć ją można osobiście lub wysłać na adres:

Ul. Przemysłowa 43

83-400 Kościerzyna